Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

STe141, STe151, STe161 stensiilinauha STENCIIL TAPE, Sabluuna teippi 24 mm x 3 m

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
STE-141 18 mm15.87 €
STE-151 24 mm17.07 €
STE-161 36 mm25.23 €
STE141, STE151, STE161  STENCIL TAPE/Sabluuna teippi

Brotherin alkuperäinen STe-stensiilinauha sopii P-touch-tarratulostimiin. Nauhassa on lämpöherkkä kerros, joka mahdollistaa nesteiden, kuten musteen tai erikoiskemikaalien kulun etsausprosessissa stensiilinauhan läpi. Liimattoman stensiilinauhan ansiosta voit luoda stensiilejä eri pituisena.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Leveys 18 mm, 24mm ja 36mm pituus 3 m
 • Kemialliseen etsaukseen ja laitteiden turvamerkintään
 • Korkealaatuinen, alkuperäinen Brother-stensiilinauha
 • Pysyvään ja selkeään merkintään

Brotherin alkuperäisellä STe-stensiilinauhalla luot helppolukuiset ja selkeät merkinnät ja turvallisuusvaatimukset täyttyvät. 

P-touch-tarratulostimien käyttämä lämpösiirtotulostus mahdollistaa nesteiden, kuten musteen tai erikoiskemikaalien, kulun etsausprosessissa stensiilinauha läpi. Näin tekstit, numerot ja viivakoodit tulostuvat pysyvästi suoraan alustaansa kuten erilaisiin osiin.

Stensiilinauha on yhteensopiva useiden P-touch-tarratulostimien kanssa. Stensiilinauhan avulla luot kemiallisesti etsattavia, pysyviä ja lain edellyttämiä turvamerkintöjä koneisiin, laitteisiin ja osiin.

Stensiilinauhaa käytetään sapluunan tapaan luomaan pysyvä merkintä erilaisiin osiin tai omaisuutta varten, tai sitä voidaan käyttää kemiallisessa etsausprosessissa.

P-touch tarratulostimien käyttämä lämpösiirtotulostus mahdollistaa nesteiden, kuten musteen tai erikoiskemikaalien kulun etsausprosessissa stensiilinauhan läpi. Näin teksti, numerot ja viivakoodit tulostuvat suoraan alustaansa, kuten erilaisiin osiin.    • kasetissa 3 m


     Stensiilinauha 18 mm STe141
     Stensiilinauha 24 mm STe151
     Stensiilinauha 36 mm STe161

     Tehdaspakkaus 20 kpl