Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TZeSL-TEIPIT ITSELAMINOITUVA TARRA MUSTA/VALKOINEN TEIPPIVaihtoehdot

Tuote Hinta
TZESL251 - 24 mm24.64 €
TZESL261 - 36 mm31.62 €

 Alkuperäinen Brother TZeSL251 ja TZeSL261 -itselaminoituva tarranauha - musta teksti valkoisella pohjalla


Itselaminoituva on hyvä valinta kestävään verkkokaapeleiden tunnistusmerkintään. Ammattikäyttöön suunnatun Pro-tarranauhan tekstiväri on musta ja pohjaväri valkoinen. Erityinen liima ja tarramateriaali takaavat, että tarra pysyy lujasti kiinni johdoissa ja kaapeleissa. Sopii osaan Brotherin P-touch-tarratulostimista, jotka tulostavat 24 mm ja 36 mm leveälle tarranauhalle.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Leveys 24 mm TAI 36 mm pituus 8 m
 • Kaapeleiden tunnistemerkintään (halkaisija 24 MM -> 3-6,6 mm)  (36 -> MM 3-10,4 mm)
 • Korkealaatuinen, alkuperäinen Brother-tarranauha
 • Selkeään ja kestävään merkintään

  TZESL251 Suunniteltu erityisesti pitkäkestoiseen ja luotettavaan tunnistusmerkintään CAT5e/CAT6/CAT6A-verkkokaapeleille, joiden halkaisija on 3-6,6 mm. Itselaminoituva 24 mm leveä TZeSL251-tarranauha on läpäissyt Brotherin tarkan testauksen. Voit siis tulostaa tarvittavat tunnistemerkinnät nopeasti ja tehokkaasti.

  Tarrat kiinnittyvät helposti kaapeleihin erityisen liiman ja tarramateriaalin ansiosta. Brotherin TZeSL251-tarranauhassa tekstiväri on musta ja pohja valkoinen. Tarralle tulostamasi merkinnät kestävät vuosia, joten tunnistukselle asetetut määräykset täyttyvät.

  Tarratekstisi laminoituu tulostuksen aikana automaattisesti ja kestää hankausta sekä vaativia käyttöolosuhteita. 24 mm leveä tarranauha on hyvä valinta halkaisijaltaan suurten CAT6A-kaapeleiden tunnistemerkintään. 

  Brotherin itselaminoituva Pro-tarranauha sopii osaan Brotherin ammattikäyttöön suunnatuista tarratulostimista.

  Helposti vaihdettavat laminoidut tarranauhat on luotu kestämään äärilämpötiloja, auringonvaloa, vettä, kemikaaleja ja hankausta.

  TZESL261 Suunniteltu erityisesti pitkäkestoiseen ja luotettavaan tunnistusmerkintään CAT5e/CAT6/CAT6A-verkkokaapeleille, joiden halkaisija on 3-10,4 mm. Itselaminoituva 36 mm leveä TZeSL261-tarranauha on läpäissyt Brotherin tarkan testauksen. Voit siis tulostaa tarvittavat tunnistemerkinnät nopeasti ja tehokkaasti.

  Tarrat kiinnittyvät helposti kaapeleihin erityisen liiman ja tarramateriaalin ansiosta. Brotherin TZeSL261-tarranauhassa tekstiväri on musta ja pohja valkoinen. Tarralle tulostamasi merkinnät kestävät vuosia, joten tunnistukselle asetetut määräykset täyttyvät.

  Tarratekstisi laminoituu tulostuksen aikana automaattisesti ja kestää hankausta sekä vaativia käyttöolosuhteita. 36 mm leveä tarranauha on hyvä valinta halkaisijaltaan suurten CAT6A-kaapeleiden tunnistemerkintään. 

  Brotherin itselaminoituva Pro-tarranauha sopii osaan Brotherin ammattikäyttöön suunnatuista tarratulostimista.

  Helposti vaihdettavat laminoidut tarranauhat on luotu kestämään äärilämpötiloja, auringonvaloa, vettä, kemikaaleja ja hankausta


  Emme vastaa valmistajien sivuilta kopioitujen teknisten tietojen oikeellisuudesta.