brother, tarrakirjoittimet,etikettitulostimet, viivakooditulostimet, asiakirjatuhoojat tulostimet, monitoimilaitteet tarrat, tarvikkeet, oki, toimistotarvikkeet, tze-teipit, HSe-kutistesukat, DK-tarrat, RD-tarrat, etikettitulostin, viivakooditulostin
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BROTHER ADS3600W ASIAKIRJASKANNERI

Hinta:979.00 €1 113.00 €


grenke_logo.png leasing-vaihtoehto omistamiselle

ADS3600W

Nopea langaton työpöytäskanneri ammattiohjelmistoin
Brother ADS-3600W on korkealaatuinen 2-puolisena skannaava työpöytäskanneri, joka sisältää monipuolisen ohjelmistopaketin ja on saatavana erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

ADS-3600W tukee monia asiakirjatyyppejä, ajureita ja käyttöjärjestelmiä. Skannerissa on käyttäjäystävällinen värillinen LCD-kosketusnäyttö, NFC (Near Field Communication) ja langaton verkkoliitäntä, jotka takaavat saumattoman integroinnin toimistosi olemassa olevaan verkkoympäristöön. Tämä tehokas asiakirjaskanneri skannaa jopa 50 sivun minuuttinopeudella ja pystyy käsittelemään jopa 5000 sivua päivittäin. Tämä työpöytäskanneri on erinomainen työväline yrityksille, jotka säännöllisesti digitoivat suuria eriä paperisia alkuperäisiä asiakirjoja

ADS-3600W 

Brother ADS-3600W väriskanneri tarjoaa ammattitasoista skannausjälkeä ja mahdollistaa nopean ja tehokkaan digitoinnin. Skannaus käynnistyy 9,3 cm leveää kosketusnäytön painiketta hipaisemalla ja tarjoaa koko henkilökunnalle helpon ja yksinkertaisen skannausratkaisun. Toiminnot löytyvät suurelta selkeältä näytöltä helposti ja niiden käyttäminen on yksinkertaista, joten käyttöopastukseen kuluva aika jää minimiin.   

Kosketusnäytön painikkeet voidaan ohjelmoida skannaamaan suoraan haluttuihin kohteisiin, kuten FTP:lle tai verkkokansioon helposti jaettavaksi koko tiimillesi tai osastollesi. Yhden painikkeen skannaus auttaa vähentämään virheellistä arkistointia ja asiakirjojen häviämistä, koska sillä voidaan varmistaa, että skannaus tiettyyn sijaintiin onnistuu helposti. 

ADS-3600W sisältää sekä kiinteän, että langattoman verkkoyhteyden lisäten käytön joustavuutta työpisteissä. Langattomuuden ansiosta ADS-3600W voidaan sijoittaa toimistossa mihin tahansa käytön kannalta kätevimpään paikkaan. Turvallinen verkkoyhteys tuo mielenrauhaa IT-osastolle ja tarjoaa erinomaisen käytettävyyden skannerin käyttäjille.

Tämä ammattikäyttöön suunnattu asiakirjaskanneri tukee keskitettyä skannausta ja skannaa sähköpostin liitteeksi, sähköpostipalvelimelle, tiedostoon, kuvaksi, USB:lle, pilvipalveluihin, verkkoon, OCR-tekstintunnistus-ohjelmaan ja SharePoint® palveluun. ADS-3600W on erinomainen skannausratkaisu joka täyttää suurten yritysten skannausvaatimukset. Erittäin nopea USB 3.0 yhteys tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, optimoidun energiatehokkuuden sekä erinomainen käytettävyyden ja nopean tiedonsiirron. Laite on myös taaksepäin yhteensopiva USB 2.0:n kanssa.  

ADS-3600W:n tarjoama automaattinen 2-puolinen väriskannaus, 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite ja erittäin nopea skannaus, jopa 50 sivua minuutissa, tekevät tästä skannerista erinomaisen valinnan työryhmäkäyttöön.

Verkkoskannerit

Verkkotoiminnot eivät vaadi ohjelmiston asentamista, joten Brother verkkoskannereilla voit skannata asiakirjasi suoraan skannerista moniin eri laitteisiin. Vain yhtä painiketta tai kosketusnäyttöä* käyttäen voit skannata asiakirjat tiimillesi tai osastollesi jaettavaksi. Helppoa, tehokasta ja parantaa työnkulkua!

 

*Kosketusnäyttö vain malleissa ADS-2800W ja ADS-3600W.

Värillinen kosketusnäyttö

Värillistä kosketusnäyttöä käyttämällä voit lähettää skannatut asakirjasi helposti ja nopeasti ennalta määritettyihin kohteisiin. Säästät aikaa, kun usein toistuvat skannaustyöt hoituvat yksinkertaisemmin ja henkilökunnan opastamiseen kuluva aika vähenee.

Voit skannata suoraan suosikkikohteisiin, kuten osastosi tiedostoihin, sähköpostin liitteeksi tai OCR-teksintunnistusohjelmaan, joten rutiinityöt sujuvat helposti ja nopeasti. 

Lähiviestintä (NFC)

NFC aktivoi langattoman yhteyden Brother skannerin ja NFC-yhteensopivan laitteen välille.

Automaattisesti muodostuva langaton yhteys mahdollistaa skannauksen saman tien ilman verkkoyhteyttä ja helpottaa sekä yksinkertaistaa työnkulkua toimistossasi pitämällä tiedon liikkeellä.

Voit jakaa Brother skannerisi käytön tilapäisesti asiakkaidesi, vierailijoidesi kanssa, eikä heidän tarvitse kuluttaa aikaa monimutkaisen käyttäjätunnuksen tai salasanan syöttämiseen, sillä niitä ei tarvita. 

Brother Solutions Interface (BSI)


BSI on ohjelmistoalusta joka mahdollistaa kolmansien osapuolten ohjelmistokehittäjille räätälöityjen ratkaisujen luomisen tai integroinnin Brother laitteisiin. Mahdollisuus luoda räätälöityjä valikkoja ja ikkunoita tarjoaa uusia mahdollisuuksia - auttaen asiakkaita parantamaan työnkulkua ja alentamaan kustannuksia.  

Suojatun toiminnon lukko (SFL)

 

SFL on turvatoiminto jolla voidaan palveluasetuksia muuttamalla estää tai vapauttaa käyttäjien käyttöoikeuksia. Siinä on myös julkinen asetus, joka sallii kaikki toiminnot. Toimintolukko antaa ylläpitäjille mahdollisuuden rajata skannerin toimintoja käyttäjätasolla, joten tietoturva säilyy ja laitteiden käyttöä voidaan hallita. 

USB Host -liitäntä

USB Host -liitännän ansiosta voit liittää skanneriin jopa 64 Gt ulkoisen muistin.

Ammattitasoinen paperinkäsittely

Tehokkaat ammattilaisille suunnatut työpöytäskannerit skannaavat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjoja. Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella skannatut asiakirjat palautuvat kätevälle ulostulotasolle. 

Leveä asiakirjastoppari pinoaa asiakirjat siistiin pinoon helposti noudettavaksi ja nopeuttaa skannaukseen kuluvaa aikaa. Uostulotaso on kulmikas, jotta paperit liukuvat helposti pinoon ja riski asiakirjojen taittumiseen pienenee. Nämä pienet, mutta sitäkin tärkeämmät tekniset yksityiskohdat ovat juuri niitä asioita, jotka tekevät Brotherista skannauksen asiantuntijan.

Monisyöttötunnistin 

Ääniaaltoja hyödyntävä monisyöttötunnistin tunnistaa mahdolliset syöttöhäiriöt. Paperinkulku pysähtyy automaattisesti, käyttäjä saa virheilmoituksen ja voi oikaista asiakirjan. Näin riski asiakirjan vahingoittumiseen ja tiedon katoamiseen pienenee.

Edistyksellinen paperinsyöttömekanismi

Paperinsyöttömekanismin ansiosta asiakirjat skannautuvat erittäin luotettavasti yksi kerrallaan, vaikka skannaisit  useita erityyppisiä ja painoltaan erilaisia asiakirjoja.  

Edistykselliset kuvankäsittelyominaisuudet

 

Tehokkaat ja intuitiiviset toiminnot esikäsittelevät ja selkeyttävät skannausjälkeä parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja tekstintunnistusta varten. Näin asiankirjan tulostamiseen kuluu vähemmän väriä, tiedostokoko on pienempi ja helposti jaettavissa, sekä pienikin teksti selkeää ja helppolukuista. Säästät myös aikaasi, kun asiakirjoja ei tarvitse valmistella tai korjata manuaalisesti, joten voit keskittyä tärkeämpiin työtehtäviin.

  • Nopea 2-puolinen skannaus (50 sivua minuutissa / 100 kuvaa minuutissa) 
  • Gigatavun kiinteä verkkoliitäntä, supernopea USB 3,0 ja WiFi-yhteys  
  • 50 arkin skannauskapasiteetti. Skannaa kaikkea pitkästä paperista muovisiin kortteihin 
  • Lukittava 9,3 cm leveä LCD-kosketusnäyttö 
  • Täynnä edistyksellisiä kuvankäsittelyominaisuuksia sekä TWAIN, ISIS, WIA, ICA ja SANE ajurit, jotka takaavat optimaalisen toiminnan
  • Veloituksetta kattava ohjelmistopaketti sisältäen ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ ja Nuance PaperPort

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Yleiset

Käyttötyyppi   Työpöytä

Näyttö               Värikosketusnäyttö

Monisyöttötunnistin                Kyllä

RAM-muisti     512 Mt

Näytön koko   9,3 cm

Yhdistettävyys

USB-liitäntä     Super nopea 3,0

Kiinteä verkkoliitäntä               Kyllä

Langaton verkkoliitäntä           Kyllä

Mitat ja painot

Mitat pakkauksineen               382 (l) x 254 (s) x 330 (k)

Paino pakkauksineen               6,3 kg

Laitteen mitat                              306 (l) x 258 (s) x 250 (k)

Laitteen paino                             4,55 kg

Virrankulutus

Käyttö                30 wattia

Valmiustila       4.9 wattia

Sammutettu   0.12 wattia

Lepotila             2.9 wattia

Ääniteho          63.9 dB

Äänenpaine    50 dBA

Ympäristö

Käyttökosteus                             20 - 80%

Käyttölämpötila                          5 - 35°C

Ympäristö

Energy Star -ympäristömerkki                           Kyllä

Laitteen mukana

Muut                  Skanneri, verkkolaite, virtajohto, USB 3,0 kaapeli, DVD, pika-asennusopas, tuotteen turvaohjeet, takuutiedot.

Tulostusmateriaalin tekniset tiedot

Asiakirjatyypit                             Tavallinen paperi, ohut paperi, paksu paperi, uusiopaperi, käyntikortti (kohokuviointi jopa 1,4 mm)

Painot                27 - 413 g

ADS:n tulostusmateriaalikoot                            Leveys 51 - 215,9 mm. Pituus 51 - 297 mm.

Verkkoyhteydet

Kiinteän verkon suojaus         SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec

Langaton verkkoliitäntä           IEEE 802.11b/g/n (Infrastructure Mode/Ad-hoc Mode). IEEE 802.11g (Wi-Fi Direct)

Langattoman verkon suojaus                            SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, Ipsec

IPv4                    Kyllä

Verkkoprotokollat                     ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, verkkopalvelut (skannaus), SNTP Client

Kiinteä verkkoliitäntä               10Base-T/100Base-TX/1000Base-TGiga

Käyttöjärjestelmät ja ohjelmistot

Ohjelmisto toimitettu – Mac                              Brother Control Centre 2, ABBYY® FineReader Professional, etäasetusohjelma

Ohjelmisto toimitettu – Windows                   Brother Control Centre 4, Nuance® PaperPort 14 SE, ABBYY® FineReader Professional v.11, ABBYY® PDF Transformer , etäasetusohjelma, BRAdmin Professional

Skannaus

Kaksipuolinen skannaus          Kyllä

ADF                     50

A4-väriskannausnopeus         50 sivua / min

Interpoloitu skannaustarkkuus                         1 200 x 1 200 dpi

Monisyötön tunnistin              Kyllä

Paperianturi    Kyllä

Skannaustarkkuus ADS:stä    600 x 600

Skannaustoiminnot                   Sähköpostin liitteeksi, sähköpostipalvelimelle, tiedostoon, kuvaksi, verkkoon, OCR, SharePoint, USB:lle, pilvipalveluihin, FTP:lle, SFTP:lle, WS Scan, Appsiin, tulostimelle, haettavaksi PDF:ksi

Harmaasävyt   256 sävyä

ICA-yhteensopivuus                 Kyllä, vain lataus

ISIS-yhteensopivuus                Kyllä

SANE-yhteensopivuus             Kyllä

TWAIN-yhteensopivuus         Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP

WIA-yhteensopivuus               Kyllä

Ratkaisut

iPrint & Scan    Kyllä

Takuu

Takuu                 2 vuoden takuu Emme vastaa valmistajien sivuilta kopioitujen teknisten tietojen oikeellisuudesta.
Varastossa - Tilaustuote