Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BROTHER ADS-3000N ASIAKIRJASKANNERIHinta:953.00 €1 146.00 €


grenke_logo.png leasing-vaihtoehto omistamiselle

Brother ADS3000N on suurille skannausvolyymeille suunnattu luotettava skanneri, joka skannaa monia erilaisia asiakirjatyyppejä, toimii monilla eri tulostinajureilla ja monissa eri käyttöjärjestelmissä. Tämä tehokas skanneri skannaa jopa 50 sivua minuutissa ja soveltuu jopa 5000 sivun päivittäiseen skannaukseen.

 

Ideaali skanneri työympäristöihin, joissa käsitellään alkuperäisiä paperisia asiakirjoja tai tehdään suunnitelmia hätätilanteiden varalle. ADS-3000N skannerin ohjelmoitavia painikkeita ja tehokkaita kuvankäsittelytoimintoja käyttäen asiakirjojen digitointi sujuu helposti ja nopeasti. Tämän digitaaliseen arkistointiin optimoidun laitteen mukana on myös kattava ohjelmisto ammattikäyttöön.

ADS-3000N

 

Keskitettyä skannausta tukeva ADS-3000N skannaa verkkoon, OCR-tekstintunnistusohjelmaan, USB:lle, FTP:lle, tiedostoon, kuvaksi, SharePoint® -palveluun ja sähköpostin liitteeksi, joten yritysten eri osastojen on helppo hyödyntää laitetta. USB Host -skannaus antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää jopa 64 gigatavun ulkoista muistia.

 

Brother ADS-3000N sisältää erittäin nopean USB 3.0 yhteyden, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn ja optimooidun energiatehokkuuden parantaen käyttöä ja nopeuttaen tiedonsiirtoa. Laite on myös taaksepäin yhteensopiva USB 2.0:n kanssa.  

 

ADS-3000N skannerin tarjoamat ISIS- ja TWAIN-skanneriohjaimet tukevat useita kuvankäsittelytoimintoja ja takaavat ammattitasoisen skannausjäljen. Kuvankäsittelytoiminnot valmistelevat ja selkeyttävät skannattuja asiakirjoja, parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja OCR-tekstintunnistuksen vaatimuksia varten. Tämä varmistaa, että yrityksesi tärkeät asiakirjat ovat helposti luettavissa ja löydettävissä hätätilanteen varalta. 

 

Automaattinen 2-puolinen väriskannaus, 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite ja erittäin nopea skannaus, jopa 50 sivua minuutissa, tekevät ADS-3000N skannerista erinomaisen skannausratkaisun pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskenteleville ammattilaisille.


Verkkoskannerit

Verkkotoiminnot eivät vaadi ohjelmiston asentamista, joten Brother verkkoskannereilla voit skannata asiakirjasi suoraan skannerista moniin eri laitteisiin. Vain yhtä painiketta tai kosketusnäyttöä* käyttäen voit skannata asiakirjat tiimillesi tai osastollesi jaettavaksi. Helppoa, tehokasta ja parantaa työnkulkua!

 

*Kosketusnäyttö on malleissa ADS-2800W ja ADS-3600W.


Ohjelmoitavat painikkeet

Yksinkertaista asiakirjaskannausta ja käytä ohjelmoitavia painikkeita, jotka lähettävät skannatut asiakirjat suoraan ennalta määritettyihin kohteisiin. Säästät aikaasi, kun usein toistuvat skannaustyöt hoituvat nopeasti ja sujuvasti. Voit skannata suoraan suosittuihin kohteisiin kuten osastosi tiedostoihin, sähköpostin liitteeksi tai tekstintunnistusohjelmaan. Tämä myös minimoi virheen mahdollisuutta, henkilökunnan opastamiseen kuluvaa aikaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työtä.


USB Host -liitäntä

USB Host -liitännän ansiosta voit liittää skanneriin jopa 64 Gt ulkoisen muistin.


Ammattitasoinen paperinkäsittely

Tehokkaat ammattilaisille suunnatut työpöytäskannerit skannaavat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjoja. Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella skannatut asiakirjat palautuvat kätevälle ulostulotasolle. 

Leveä asiakirjastoppari pinoaa asiakirjat siistiin pinoon helposti noudettavaksi ja nopeuttaa skannaukseen kuluvaa aikaa. Uostulotaso on kulmikas, jotta paperit liukuvat helposti pinoon ja riski asiakirjojen taittumiseen pienenee. Nämä pienet, mutta sitäkin tärkeämmät tekniset yksityiskohdat ovat juuri niitä asioita, jotka tekevät Brotherista skannauksen asiantuntijan.


Monisyöttötunnistin

Ääniaaltoja hyödyntävä monisyöttötunnistin tunnistaa mahdolliset syöttöhäiriöt. Paperinkulku pysähtyy automaattisesti, käyttäjä saa virheilmoituksen ja voi oikaista asiakirjan. Näin riski asiakirjan vahingoittumiseen ja tiedon katoamiseen pienenee.

Edistyksellinen paperinsyöttömekanismi

Paperinsyöttömekanismin ansiosta asiakirjat skannautuvat erittäin luotettavasti yksi kerrallaan, vaikka skannaisit  useita erityyppisiä ja painoltaan erilaisia asiakirjoja. 


Edistykselliset kuvankäsittelyominaisuudet

Tehokkaat ja intuitiiviset toiminnot esikäsittelevät ja selkeyttävät skannausjälkeä parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja tekstintunnistusta varten. Näin asiankirjan tulostamiseen kuluu vähemmän väriä, tiedostokoko on pienempi ja helposti jaettavissa, sekä pienikin teksti selkeää ja helppolukuista. Säästät myös aikaasi, kun asiakirjoja ei tarvitse valmistella tai korjata manuaalisesti, joten voit keskittyä tärkeämpiin työtehtäviin. 

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Käyttötyyppi   Työpöytä

Monisyöttötunnistin                Kyllä

RAM-muisti     256 Mt

Yhdistettävyys

USB-liitäntä     Super nopea 3,0

Kiinteä verkkoliitäntä               Kyllä

Mitat ja painot

Mitat pakkauksineen               382 (l) x 254 (s) x 330 (k) mm

Paino pakkauksineen               6,2 kg

Laitteen mitat                              306 (l) x 258 (s) x 250 (k) mm

Laitteen paino                             4,45 kg

Virrankulutus

Käyttö                30 wattia

Valmiustila       4.1 wattia

Sammutettu   0.12 wattia

Lepotila             2.9 wattia

Ääniteho          63.9 dB

Äänenpaine    0.12 dBA

Ympäristö

Käyttökosteus                             20 - 80 %

Käyttölämpötila                          5 - 35 °C

Ympäristö

Energy Star -ympäristömerkki                           Kyllä

Laitteen mukana

Muut                  Skanneri, verkkolaite, virtajohto, USB 3.0 kaapeli, DVD, pika-asennusopas, tuotteen turvaohjeet, takuutiedot.

Tulostusmateriaalin tekniset tiedot

Asiakirjatyypit                             Tavallinen paperi, ohut paperi, paksu paperi, uusiopaperi, käyntikortti, muovikortti (jopa 1,4 mm sisältäen kohokuviot)

Painot                27-413 g

ADS:n tulostusmateriaalikoot                            Leveys 51-215,9 mm. Pituus 51-297 mm.

Verkkoyhteydet

Kiinteän verkon suojaus         SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec

IPv4                    Kyllä

Verkkoprotokollat                     ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, verkkopalvelut (skannaus), SNTP Client

Kiinteä verkkoliitäntä               10Base-T/100Base-TX/1000Base-TGiga

Käyttöjärjestelmät ja ohjelmistot

Ohjelmisto toimitettu – Mac                              Brother Control Centre 2, ABBYY® FineReader Professional, etäasetusohjelma

Ohjelmisto toimitettu – Windows                   Brother Control Centre 4, Nuance® PaperPort 14 SE, ABBYY® FineReader Professional v.11, ABBYY® PDF Transformer , etäasetusohjelma, BRAdmin Professional

Skannaus

Kaksipuolinen skannaus          Kyllä

ADF                     50

A4-väriskannausnopeus         50 sivua / min

Interpoloitu skannaustarkkuus                         1 200 x 1 200 dpi

Monisyötön tunnistin              Kyllä

Paperianturi    Kyllä

Skannaustarkkuus ADS:stä    600 x 600

Skannaustoiminnot                   Sähköpostin liitteeksi, tiedostoon, kuvaksi, verkkoon, tekstintunnistukseen (OCR), SharePoint, USB:lle, FTP:lle, SFTP:lle, verkkopalveluihin, tulostimelle, haettavaksi PDF:ksi

Harmaasävyt   256 sävyä

ICA-yhteensopivuus                 Kyllä, vain lataus

ISIS-yhteensopiva                     Kyllä

SANE-yhteensopivuus             Kyllä

TWAIN-yhteensopivuus         Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP

WIA-yhteensopivuus               Kyllä

Ratkaisut

iPrint & Scan    Kyllä

Takuu                 2 vuoden takuuEmme vastaa valmistajien sivuilta kopioitujen teknisten tietojen oikeellisuudesta.

Tuote: 335600